Genel

GELENEKSEL İFTARIMIZ BOĞAZ’DAYDI

İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği’nin Geleneksel İftar organizasyonu bu yıl da İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde 200’ün üzerindeki davetliyle birlikte gerçekleştirildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kasım Piral’ın ve çok sayıda ilçe müdürünün katıldığı organizasyonun evsahipliğini ise İYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Zincirkıran yaptı.   

YESİDEF BAŞKANLAR KURULU İSTANBULDA TOPLANDI

Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu (YESİDEF) Yönetim Kurulu ve dernek başkanları, İstanbul Yemek Sanayicileri Derneğinin iftar yemeği öncesi toplanarak Federasyonun geleceğine ilişkin önemli kararlar aldı.

İYSAD tarafından organize edilen iftar yemeği boğazda teknede yapıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kasım Piral ve ilçe müdürlerinin de katıldığı yemeğe İYSAD üyesi yemek sanayicileri ve eşleriyle Türkiye’nin farklı bölgelerinden dernek başkanları iştirak ettiler.

Samimi ve neşeli bir ortamda yenen iftar yemeği öncesi YESİDEF Başkanlar Kurulu toplantısını yaptı.

Federasyon Başkanı Sedat Zincirkıran ın Federasyon’un son iki yılda yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler vermesinin ardından Dernek Başkanları geleceğe yönelik öneri ve düşüncelerini paylaştılar.

“Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu(YESİDEF) beş dernekle kurulmuşken bugün 41 ilde faaliyetlerini sürdüren 27 derneği bünyesinde barındıran Türkiye’nin en büyük ve etkili Sivil Toplum Kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Ülke ekonomisine sağladığı artı değer ve istihdam olanakları bir yana uygulamaya koyduğu sosyal sorumluluk projeleriyle de gündem belirleyen YESİDEF, artık kamu kurum ve kuruluşları, bakanlıklar ve kamuoyu nezdinde kabul ve itibar gören sektörel bir kuruluş olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Kuşkusuz bu günlere kolay gelinmedi. Federasyonumuzu bu günlere taşıyan, geçmişte görev yapmış, bugün her türlü özveriyi göstererek Anadolu da bizleri layıkıyla temsil eden yemek sanayicisi arkadaşlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Yalnızca toplu yemek üretimi yapan üyelerimizin değil, tüm gıda sektörünün sorunlarının çözümünde görev alan, birçok alanda öncülük yapan Federasyonumuz, yakın zamanda gerçekleştireceği önemli projelerle hem sektörümüzü, hem firmalarımızı önemli ölçüde rahatlatacaktır.”

İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Trabzon, Kastamonu, Sivas, Ankara, Malatya, Osmaniye, Adana, İzmir, Gaziantep, Şanlıurfa, Van, Antalya illerinden dernek başkanlarının katıldığı toplantının ardından topluca İYSAD’ın iftar yemeğine katılan başkanlar, yeni bir heyecan ve kararlılıkla bölgelerine döndüler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir