Genel Manşet

Zincirkıran, tekrar İYSAD Başkanı seçildi

Aynı zamanda YESİDEF (Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri federasyonu) Başkan Yardımcılığı da yapan,yemek sanayicilerinin “abisi” Sedat Zincirkıran kongre sonrası yaptığı konuşmada, “Türkiyemiz’in dünyanın çekim merkezi olduğu şu günlerde İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği (İYSAD)’ın yeni yönetim kurulu olarak Türkiye yemek sektörünün gözünü yükseklere çevirecek, hem çocuklarımızın sağlıklı beslenmesini hem halkımızın uygun maliyetle lezzetli, sağlıklı yemeklere kavuşabilmesini sağlayacağız” dedi.

İstanbul’un 2020 yılında olimpiyatlara ev sahipliği yapması halinde misafirlerin ve sporcuların bütün yemek organizasyonun İYSAD tarafından karşılanacağını belirten Zincirkıran, “İYSAD üyeleri olimpiyatlara katılananları en iyi şekilde doyuracak. Federasyonun kurucu üyesi olan İYSAD, bölgemizin en önemli ve etkili sektör kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Aramıza katılan yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte yemek sanayinin Türkiye ekonomisi içinde hak ettiği yeri alması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

YESİDEF Başkanı Hüseyin Bozdağ da, “Sedat Zincirkıran, yemek sanayicilerinin duayeni ve federasyonumun gelişip, güçlenmesinde çok büyük emeği geçen biridir. İYSAD’ın Sedat Zincirkıran başkanlığındaki yeni yönetimiyle YESİDEF’e de güç katacağına inanıyorum. Gerek üniversite projemiz, gerekse ‘Yeni Neslin Beslenmesi’ projemizin hayata geçirilmesinde özellikle İYSAD’a büyük görev düşecektir. Bu projelerimizi bölge toplantılarında kamuoyuyla paylaşıyoruz. 19-20 Nisan tarihlerinde de bu konuyla ilgiliMuğla Yemek Sanayicileri Derneği’nin ev sahipliğinde Bodrum’da bir sempozyum düzenledik. YESİDEF 81 ilde 81 dernek hedefine emin adımlarla yürümektedir” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir