Genel

Yemek Sanayicileri İSO Meclisine 2 İTO Meclisine 1 üye verdi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) üyeleri önümüzdeki dönemin meslek komitesi başkanları ve meclis üyelerini belirlemek üzere Cevahir Kongre Merkezi’nde, İTO üyeleri ise Türk Telekom Arena’da sandık başına gitti.

İstanbul Sanayi Odası 6. Sandıkta yer alan Hazır Yemek Sanayicileri Meslek Komitesi’ne giren iki isim İYSAD (İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Zincirkıran ve YESİDEF (Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu) Genel Başkanı Hüseyin Bozdağ oldu.

İki listenin yarıştığı 6. Meslek Grubu seçimlerinde, İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği Yönetimi’nin oybirliğiyle aldığı kararla Sedat Zincirkıran ve Hüseyin Bozdağ’dan oluşan liste, 33’e karşılık 67 oyla meclis üyeliğini kazanırken, Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliği seçimlerine katılan İYSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarından Turan Kuytak da meclise girerek, hazır yemek sektörünü 4 yıllığına temsil etmeye hak kazandı.

İSO Meslek Komitesi Üyeliklerine, Murat Çökmez, Kenan Fırat ve Hasan Mercan seçilirken, İYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Zincirkıran, seçimin ardından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Geçtiğimiz aylarda İYSAD Genel Kurulu’nun oybirliğiyle verdiği yetkiyle göreve gelen İYSAD Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası Meslek Komitesi seçimlerinden de alnının akıyla çıkmıştır. Bugün buraya gelerek oylarını kullanan tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum. Yemek sanayicilerini, ülkemizin en köklü ve en güçlü sektörel örgütü olan İYSAD olarak en güçlü şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne geldiğimiz süreçte desteğini bizlerden esirgemeyen üye ya da üyemiz olmayan tüm yemek sanayicilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Derneğimiz içinde yer alan ancak bu seçimlerde karşımıza rakip olarak çıkan dostlarımızı bugünden itibaren, oybirliğiyle göreve getirilmiş yönetim kurulu ile birlikte sektörümüz için çalışmaya ve sorumluluk almaya davet ediyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir