Genel

Yemek sanayicileri hak ettiği yerde!

DEĞERLİ ÜYEMİZ,

YÖNETİM KURULUMUZLA BİRLİKTE ÖNCE İYSAD GENEL KURULU, ARDINDAN İSTANBUL SANAYİ VE TİCARET ODALARI MECLİS ÜYELİĞİ SEÇİMLERİNDE BİZLERE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ TEVECCÜH İÇİN BİR KEZ DAHA ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ. ÖZELLİKLE MECLİS ÜYELİĞİNE SEÇİLDİĞİMİZ İSTANBUL SANAYİ ODASI BAŞKANLIK SEÇİMLERİNİN ARDINDAN ÜSTLENDİĞİMİZ YENİ GÖREVLER SORUMLULUĞUMUZU BİR KAT DAHA ARTIRDI. BUGÜNE KADAR OLDUĞU GİBİ, BUNDAN SONRA DA, BİZLERİ TÜRK TİCARET VE SANAYİSİNİN ÜST MERTEBELERİNE TAŞIYAN SİZLER VE SEKTÖRÜMÜZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

YÖNETİM KURULLARI ADINA

SEDAT ZİNCİRKIRAN                                                                                                    HÜSEYİN BOZDAĞ

İYSAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI                                                                      YESİDEF GENEL BAŞKANI

 

 

İYSAD ve YESİDEF yönetimlerinin 6 aydır süren çalışmaları sonuç verdi, yemek sanayicileri bundan sonra TOBB’da temsil edilecek.

YEMEK SANAYİCİLERİ HAK ETTİĞİ YERDE!

Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu (YESİDEF) ve İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği (İYSAD) Yönetim Kurulu’nun aylardır sürdürdüğü çalışmalar ilk meyvelerini verdi.

YESİDEF Genel Başkanı Hüseyin Bozdağ ve İYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Zincirkıran’ın, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Üyeliğine seçilmelerinin ardından yapılan İSO Başkanlık seçiminde bayrağı Tanıl Küçük’ten devralan Erdal Bahçıvan, görev dağılımını yaptı. Buna göre; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeliğine YESİDEF Genel Başkanı Hüseyin Bozdağ seçildi. İSO Meclis Üyeliğine seçilen Sedat Zincirkıran’ın yanı sıra İSO Meslek Komitesi üyeliklerine, İYSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Murat ÇökmezKenan Fırat ve Hasan Mercan seçildi.

Geçen hafta meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimlerini yapan İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) üyeleri bugün başkanlarını seçti. İstanbul’daki 81 meslek grubunu temsil eden 248 İTO Meclis üyesi, İTO Yönetim Kurulu Başkanlığına İbrahim Çağlar’ı seçti.

İYSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turan Kuytak, hazır yemek sektörünün de temsil edildiği İstanbul Ticaret Odası (İTO) 17. Meslek Komitesi Üyeliğine seçilirken, Gürkan Tüzel Meclis Üyeliğine,  İYSAD Yönetim Kurulu Üyesi Engin Çolak da 17. Meslek Komitesi Yedek Üyeliğine seçildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir